Notices
 

  

User Tag List

Thread: Send to car from Google Maps not working

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. Re: Send to car from Google Maps not working 
    #11
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Preston
    Posts
    339
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    31 Post(s)
    I can use the MyAudi app to send addresses. Not POIs btw - that seems to fail. But I used the send from google. At work I used to to just search on my PC and send. Job done. Signal on my phone is pants where I am at work, so now I would need to go outside, get a decent signal to use the app. Job done of a fashion. This whole Audi connect is all getting a bit rubbish now. No street view anymore, can't send to car and likely google maps will go too. The 2 main apps are next to useless (MMI Connect and MyAudi) - I have another one too called 'mobile' lol, which doesn't even exist anymore on the Playstore - but is more useful than the other two. The ratings on Playstore tell you how bad the apps are (2.4 and 2.7). If I where an Audi head honcho I'd be asking questions as to why this whole thing has ended up like this. People must be constantly bothering dealers with questions, which they don't have a clue about either. I bet I'm not the only one who has the pin on a bit of paper behind the sun visor, as when I do decide to use an Audi Connect feature I have to enter the PIN again. Why??

    I'm also now getting 'you are not the main user' error in MyAudi - don't know what it means, or the implications of it.
    From Apr 2017 - now: Oct 2016 (66) Audi A7 3.0 TDI quattro (FL - MY17), 272 ps, Black Edition (Tech pack, Parking Pack, Folding Mirrors), Mythos Black.
    Gone - From Oct 2013 - Mar 2017:
    Mar 2013 Audi A6 C7 S-line 2.0TDi Manual, Daytona Grey.
    (Gone) - From Sep 2011 - Oct 2013
    : Sep 2010 Audi A6 C6 S-line Special Ed (Le Mans) 2.0 TDi Manual, Polar Blue./(Gone) - From Sep 2009 - Sep 2011: Sep 2008 Audi A6 C6 S-line 2.0 TDi Auto, Akoya Silver.
     
    0 0 0
     

  2. Re: Send to car from Google Maps not working 
    #12
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Knutsford, UK
    Posts
    158
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    34 Post(s)
    After going through deleting my MyAudi account and\or cars it is still the same. What was a quick and painless procedure from Google Maps is now a pain to do.

    However reading a couple of other sites it seems like it is likely to be a bug that has been introduced. A few people have reported fixing it by changing the Audi Account Name for Google Maps and then updating the Account\Device ID in Google Car Settings. It appears that something along the way does not like the @ symbol and since the default for this was the email address then they all stop working.

    I suspect it's a bug something to do with the encoding being passed and what we think goes through is different.

    Unfortunately the fix seemed to be on the old website now the "beta" site has gone fully live it is missing this functionality (or at least I can't find it) to change the account name

    It's a shame as it should be an easy fix to do but the left hand does not know what the right hand is doing so it falls into the no longer supported category
     
    0 0 0
     

  3. Re: Send to car from Google Maps not working 
    #13
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    I'm having the same issue with my sat nav 09 cc passat
     
    0 0 0
     

  4. Re: Send to car from Google Maps not working 
    #14
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    did you find a fix for the problem?
     
    0 0 0
     

  5. Re: Send to car from Google Maps not working 
    #15
    Join Date
    May 2017
    Location
    Somerset
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Well that didn't work for long - for the past two weeks or so I keep getting an error message that the server isn't responding. The only response I've had from Audi is an email asking me to participate in a survey having contacted Customer Services. Needless to say, I didn't have to use too many stars. Also, the nearest Audi dealer haven't kept their promise to get back to me so I'll keep all this on record for the next time I come to change my car.
     
    0 0 0
     

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Audi Connect: unable to send Location to Q7 from Google Maps
    By FortyPlus in forum Q7 - 4M Forum - 2016 -
    Replies: 14
    Last Post: 03-08-2018, 10:11 PM
  2. Google maps send to car
    By rza in forum Q7 - 4M Forum - 2016 -
    Replies: 3
    Last Post: 24-09-2017, 01:21 PM
  3. Google Maps Send-to-Car broken?
    By AllotmentChap in forum Audi A6 - C7 Forum - 2011- 2018
    Replies: 1
    Last Post: 30-08-2015, 08:54 AM
  4. Question Send To with google confusion
    By garethsnaim in forum In Car Entertainment
    Replies: 4
    Last Post: 29-04-2015, 09:43 PM
  5. Google maps - send to car
    By belly buster in forum Audi A6 - C7 Forum - 2011- 2018
    Replies: 9
    Last Post: 27-10-2014, 11:06 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




  


Disclaimer: VW Audi Forum is an "independant enthusiast website", administered in line with guidelines supplied by VAG in the UK, and is in no way related to any of the Worldwide Volkswagen,Audi,Seat,Skoda,Bentley,Bugatti,Porsche or Lamborghini group of Companies. For official up to date information on any of there vehicles, please visit the official websites. Any comments made throughout this website, are the views of the respective poster, and in no way represent the views of the VW Audi Forum Administration, or the worldwide Volkswagen & Audi Group of companies.


VW Audi Forum do not vet and are not responsible for any information which is posted in this forum. All content is viewed and used by you at your own risk and we do not warrant the accuracy or reliability of any of the information.


Copyright: Certain "words", "phrases" and "Images" used on this website by the Administration are "Copyright" of Volkswagen GB, Volkswagen AG (Germany), Audi GB, Audi AG (Germany), Volkswagen Motorsport GB, Volkswagen Motorsport AG (Germany), Audi Motorsport AG (Germany), Volkswagen Racing GB, Bentley, Bugatti, Porsche and Lamborghini. No image can be replicated by anyone WITHOUT the relevant Companies written permission.


All trademarks and copyrights remain property of their respective owners.

No part of the VW Audi Forum website or forum may be reproduced without written permission from the site administration


PLEASE NOTE - PERSONAL ABUSE, ABUSE AGAINST THIS OR ANY OTHER WEBSITE OR ANY COMPANY WILL NOT BE TOLERATED. OFFENDERS WILL BE MODERATED OR EVEN BANNED.


This website and forum are best viewed at a minimum resolution of 1024 by 768.



  



- VW AUDI Forum - The #1 Volkswagen (VW) Group Forum - Volkswagen (VW) - Audi - Seat - Skoda - Bentley - Bugatti - Lamborghini - Porsche - VW Audi Forum -


- www.vwaudiforum.co.uk - www.vwaudiforum.co.uk -